Jan Marini, pionier in professionele huidverzorging

Als huidexpert ben ik altijd op zoek naar onderscheidende producten en weet ik heel precies wat goed is voor jouw huid. Als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve technologieën, in samenwerking met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen, dermatologische onderzoekers en plastisch chirurgen, dan valt Jan Marini op met haar ultrageavanceerde en klinisch gevalideerde producten. Jan Marini heeft inmiddels het nodige op de markt gebracht met zowel eigen als gepatenteerde formuleringen, waaronder een aantal primeurs, zoals een stabiele vorm van in vet oplosbare vitamine C. Dit merk werkte als eerste met een combinatie van glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur en leverde het eerste product op basis van resveratrol (een polyfenol dat de levensduur van huidcellen aanzienlijk verlengt). Inmiddels is Jan Marini over de gehele wereld verkrijgbaar en blijft het merk opvallen door de goed geformuleerde producten die oplossingen bieden voor verschillende huidcondities en -problemen. Te denken valt hierbij aan, onder andere, de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van deze mooie producten. Jan Marini producten hebben een antwoord op elk huidprobleem en binnen 2 weken ziet 90% van mijn cliënten de eerste resultaten al, en dat alles zonder huidirritatie. Voor mensen die meer nodig hebben dan alleen huidverzorging heb ik volmondig gekozen voor dit effectieve merk. Ik werk er graag mee en doe met alle plezier een huidanalyse om te bepalen welk product het beste bij jouw huidpast. Vooral de resultaten die je gaat zien en voelen zullen je overtuigen.

Het 5-stappensysteem, Skin Care Management System (SCMS), is echt uniek!

De kracht van Jan Marini zit voor een belangrijk deel in de Skin Care Management Systemen, als vertrekpunt. Niet voor niets is, al 3 jaar op rij (2011, 2012, 2013 ), het Skin Care Management System bekroond door ‘New Beauty’ als ‘Beste Skin Care System’. Het geheim van de SCMS is de kracht van de toepassing van belangrijke ingrediënttechnologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken.

Een andere kracht van dit systeem en de andere verzorgende producten van Jan Marini zit in het feit dat je onze salonbehandelingen thuis kunt ondersteunen en de resultaten langer kunt behouden door dit 5-stappensysteem te gebruiken. Het werkt als volgt:

Stap 1 – reinigen
Diverse cleansers, voor het behandelen van elke huidconditie, om een snel resultaat mogelijk te maken voor een zachte, gladde en fijnere huidtextuur.

Stap 2 – corrigeren – rejuvenate (= huidverjonging)
Actieve dynamische ingrediënten als vitamine C en DMAE-complex richten zich op huidtextuurproblemen, huidvernieuwing, pigmentproblemen en zonbeschadiging. Het aanzien van rimpels en huidstevigheid verbetert met een liftend en stralend effect tot gevolg.

Stap 3 – corrigeren – resurface (= huidvernieuwing)
Actieve dynamische ingrediënten richten zich verdergaand op huidtextuurproblemen, vernieuwing van de huid, alsook op de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging.

Stap 4 – hydrateren
Deze veelzijdige oplossing reguleert het vochtgehalte, beschermt tegen ontstekingen en maakt verjeugdiging van de huid mogelijk.

Stap 5 – beschermen
Bescherming wordt geboden dankzij een breedspectrum UV-bescherming tegen schadelijke UV-straling. Een ingekapseld microsponsjessysteem zorgt voor een zijdezachte, luchtig matte finish die niet zwaar of vettig aanvoelt.

Het is klinisch bewezen dat er vermindering van lijntjes en rimpels optreedt en dat rosacea, acne(littekens), hyperpigmentatie en algehele photo-aging verminderen.

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies om te horen welk stappenplan voor jou werkt!