Certificaten

Als schoonheidsspecialiste werk ik in een vakgebied waar de ontwikkelingen zich in een hoog tempo opvolgen, zowel in apparatuur als producten. Om kwaliteit te waarborgen laat ik me geregeld bijscholen door middel van trainingen en cursussen. Hierdoor behaal ik certificaten, die ik graag met jullie deel.

Een Long-Time-Liner certificaat is een erkenning voor professionals die een grondige training hebben voltooid in de geavanceerde techniek van permanente make-up. Met een sterke nadruk op precisie, esthetiek en veiligheid, vertegenwoordigt dit certificaat onze toewijding aan het leveren van resultaten die voldoen aan de hoogste standaarden.

Een “Certificaat Wetenschappelijke Kennis Huidverbetering” is een bekroning voor professionals die een gespecialiseerde opleiding hebben voltooid op het gebied van huidverbetering, met een sterke focus op wetenschappelijke principes.

Een GGD Vergunning voor tatoeëren of piercen is een kwaliteitsstempel voor professionals die voldoen aan strikte hygiëne- en veiligheidsnormen in de tatoeage- en piercingindustrie. Deze vergunning wordt toegekend aan studio’s en artiesten die hebben aangetoond dat ze beschikken over de vereiste kennis, vaardigheden en faciliteiten om klanten een veilige en hygiënische ervaring te bieden.

“Dermatude Meta Therapie” is een geavanceerde behandelingsmethode voor huidverbetering die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert door middel van microperforaties en het toedienen van actieve werkstoffen.