Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht, nicotine, alcohol, airconditioning, stress en luchtvervuiling.

DE LAATSTE INNOVATIE IN DE BEAUTY INDUSTRIE

Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staat tegenover ingrijpende medische behandelingen. Wel staan zij positief ten opzichte van behandelingen met een natuurlijke basis en diepgaande, bewezen resultaten.

Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehandelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.

META THERAPY

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk worden vertraagd en kunnen tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit, zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling met zogenaamde Subjectables, 100% natuurlijk. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Toonaangevende dermatologen uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig.

HOE WERKT META THERAPY?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

HET RESULTAAT?

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. De behandeling is gevoelig, maar er is geen verdoving nodig. De hersteltijd is al binnen enkele uren en na 24 uur mag u weer make-up dragen.

Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast bij:
  • Diepe rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Elasticiteitsverlies
  • Acné littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Vochtarme huid
  • Grove poriën